Catering i Åsgårdstrand

Trenger du catering i Åsgårdstrand? Meny Åsgårdstrand har gjort det enkelt for deg. Våre kokker har satt sammen ferdige pakker for deg, slik at du slipper å tenke, men i stedet får levert innholdsrike og velsmakende retter på døren. Og skulle du likevel ha spesifikke ønsker så gjør vi endringer etter avtale.

Catering for alle anledninger

Hos Meny Åsgårdstrand får du alle typer catering, til alle anledninger. Vi leverer for alle sesonger og all slags vær. Bestilling gjør du gjennom å sende en forespørsel på vår nettside, og første påfølgende virkedag vil vi kontakte deg for bekreftelse av bestillingen. Generelt bør bestillingen komme senest fire dager i forkant av dagens maten ønskes levert og servert, men også her strekker vi oss så langt vi kan for kundene våre.

Bestiller du catering hos oss kan du vær trygg på at du får servert kvalitet, basert på norske råvarer og laget av kokker med høy kompetanse. Uansett hvem de mange variantene vår du går for.

Hva med drikke til maten?

Hos oss kan du få den levert sammen med din cateringbestilling, til samme pris som om du hadde kjøpt drikkevarene i butikken vår, men uten at du trenger å ta turen for å handle inn. Det samme gjelder alt av våre andre varer som du måtte ønske i tillegg.

Våre menyer