historien om meny åsgårdstrand

Meny Åsgårdstrand er en gammel familieeid bedrift som har levert kvalitet siden 1940. Det hele startet med som en liten dagligvarehandel i gamle Åsgårdstrand våren det året. Den gang med Georg Andersen som kjøpmann, og i dag er det barnebarnet Hans-Christian Auensen som sørger for at tredje generasjon holder familietradisjonen vedlike.

I 1967 etablerte vi oss på Nygårdsløkka, på den tiden oppsiktsvekkende ettersom vi bevegde oss så vidt utenfor datidens Åsgårdstrand, og i 1980 etablerte vi et tilbygg til Geo Varesenter med eget lokale for kiosk og catering.

Drøyt 20 år senere, i 1989, ble vi med da Paletten kjøpesenter åpnet der hvor vi fremdeles holder til. I dag er vi en av de største Meny-butikkene i Vestfold, med 60 ansatte og en årlig omsetning på over 100 millioner kroner.

Vi har levert catering hele veien, men ikke alltid like organisert som i dag. Nå er vi igjen klare for en satsing på selskapsmat, vi ønsker å ta steget videre til å tilby et helhetlig produkt. Meny Catering Åsgårdstrand skal være ledende på produkt, på kvalitet og på utvalg.

Vi har tilgang på en enorm bredde av varer og synes det er morsomt å tilby alle disse smakene inn i cateringvirksomheten. Fra første dag for 80 år siden har vi vært drivende opptatt av fornøyde kunder. Vi vet om de beste produktene og smakene. Det ønsker vi å overføre til kundene våre.

Vi tilbyr catering i ÅsgårdstrandTønsbergHorten og andre nærliggende plasser og småsteder.