Catering smørbrød og snitter

Meny Åsgårdstrand leverer smørbrød og snitter, vi leverer tradisjonell brødmat og baguetter. Du kan med andre ord få akkurat det du trenger og ønsker til den anledningen du bestiller det. Uansett hva du velger kan du være trygg på at du får det i form av ferskt brød og rikelig med pålegg.

Våre snitter leveres som ferdigpakker, hvor du selv kan velge mellom 3,4 eller 5 forskjellige varianter. Eneste krav er at bestillingen må være på minimum 30 snitter, men innenfor det antallet du bestiller kan du selv velge hvor mange du vil ha av de forskjellige variantene. Snitter er gjerne forbundet med mer formelle anledninger, og derfor legger vi ekstra energi i at alt skal være pent pyntet og like delikat som det er velsmakende.

Våre klassiske smørbrød og snitter kan fås med laks, reker, skinke og ost, brie, roastbeef, karbonader og fiskepudding med rekesalat.

Vi leverer også focaccia med laks, brie, spekeskinke eller ost og skinke. Baguetter fås med skinke og ost, brie, karbonader, kylling, roastbeef og reker. Alt naturligvis sammen med ferske råvarer som grønt og annet tilbehør.